DELTA Fiber Netwerk ziet voldoende animo voor glasvezel in de dorpen van het Land van Swentibold, waardoor is besloten om over te gaan tot aanleg. Ruim 9.000 woningen krijgen de beschikking over glasvezel. In de kernen worden alle woningen aangesloten. De aanleg start direct na de zomer van 2021. 

Aanleg zal dit jaar nog starten 

De aanleg start direct na de zomer van 2021 en zullen alle woningen in de kernen Born, Buchten, Einighausen, Graetheide, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven en Schipperskerk medio 2022 voorzien zijn van een glasvezelaansluiting. DELTA Fiber Netwerk kan deze toezegging nu doen omdat alle voorbereidingen zijn afgerond en kan voldoen aan de voorwaarden en condities die van toepassing zijn. 

Álle woningen een glasvezelaansluiting Gezien het animo voor glasvezel in het Land van Swentibold willen we zowel de woningen van bewoners met én zonder een glasvezelabonnement aansluiten op het glasvezelnetwerk. Waarom doen we dit? Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open. 

Feestelijke slotdag 

Een glasvezelaansluiting in uw woning biedt u vele voordelen, maar roept ook veel vragen op. Daarom worden er diverse inloopavonden georganiseerd, waar vragen kunnen worden beantwoord en u een abonnement kunt afsluiten. Check gavoorglasvezel.nl voor de data en tijden in uw omgeving. 

Daarnaast zijn er zaterdag 10 juli in Grevenbicht, Limbricht, Born en Holtum feestelijke activiteiten. Ga naar gavoorglasvezel.nl voor meer informatie.

Foto DELTA Fiber