Vrijdag 13 augustus opende wethouder Pieter Meekels het achtste filiaal van EP:Tummers op Retailpark Sittard-Geleen. Deze megastore is met een oppervlakte van 1.400m2  de grootste elektronica- en witgoed speciaalzaak in de regio. 

In het bijzondere winkelconcept staat beleving voorop. Met aparte TV-studio’s waar bekende merken hun uitgebreide assortiment presenteren, audiocorners waarin consumenten geluidsoplossingen zelf kunnen ervaren, een uniek en uitgebreid assortiment aan espresso-automaten, meer dan 100 wasmachines en drogers, 60 koel- en vrieskasten, 80 inbouwapparaten, 60 stofzuigers, een demonstratiekeuken én een eigen service center, voldoet de winkel volledig aan de wensen en eisen van de moderne consument. Nieuw zijn de interactieve tafels met touchscreen waarop het complete assortiment bekeken en vergeleken kan worden.  

Behalve de genoemde productgroepen, vindt de bezoeker in dit nieuwe filiaal ook een uitgebreid assortiment aan potten, pannen en kookmessen. Als aanvulling op het reeds ruime aanbod, koos EP:Tummers voor deze categorie de hoogwaardige merken  Demeyere, Staub en Zwilling. 

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en hiermee al bijna 100 jaar een begrip in de regio. Met dit nieuwe filiaal wil de vak speciaalzaak de service aan alle klanten nog beter faciliteren, maar vooral dicht bij de consument blijven. Zo is er, met winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en nu ook Sittard-Geleen, altijd een EP:Tummers binnen 15 minuten bereikbaar! Kijk voor meer informatie en het complete assortiment op www.eptummers.nl