Na een lange lockdown is Easyslim.nu Sittard weer open.Voor veel mensen het moment om de knop om te zetten en aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. Maar wat als je wel graag kilo’s kwijt wilt, maar niet wekelijks wilt sporten? Dan biedt Easyslim.nu Sittard je de oplossing. Hier kun je afvallen zonder je in het zweet te werken in de sportschool.

Miranda Seelen, eigenaresse van Easyslim.nu Sittard helpt je graag naar een gezonder gewicht: ”Wij willen er voor iedereen zijn. Het doel kan per klant verschillen. Terwijl de een flink wat kilo’s kwijt wil, wil de ander meer energie krijgen of spieren opbouwen. Wat het doel ook is, we gaan er samen mee aan de slag. Ook plaatselijk afvallen behoort tot de mogelijkheden. Bij ons kun je afvallen op een ontspannen manier.”

Tegenwoordig kiezen mensen die kilo’s kwijt willen raken voor een gastric bypass operatie, in de volksmond ook wel maagverkleining. Miranda: ”Mensen weten niet dat deze operatie niet zonder risico is. En dat je altijd moet oppassen wat je eet. Na deze operatie kun je nooit meer zo eten als vroeger. De meeste mensen kampen na deze operatie bovendien met veel loshangend vel. Om dit te verwijderen is vervolgens een operatie nodig die je vaak zelf moet betalen, en die littekens achterlaat. Ons apparaat zorgt ervoor dat je snel in omvang kunt verminderen en dat je huid niet slap wordt. Sterker nog, zelfs een slap geworden huid, wordt weer strakker.”

Bij interesse in de methode van Easyslim.nu volgt een intake. Daarbij wordt besproken wat het gewenste doel is, wat de mogelijkheden zijn en uiteraard worden alle mogelijke vragen beantwoord. Als er wordt besloten om behandelingen te volgen, dan volgt de proefbehandeling. ”Tijdens de behandelingen krijgt de klant banden om de buik, heupen en benen waaronder pads worden geplaatst. Het apparaat wordt op de specifieke situatie van de klant afgesteld en haalt vet uit de vetcel, door middel van ultrasound. Via lymfedrainage worden afvalstoffen afgevoerd, terwijl gelijktijdig door elektrostimulatie de spieren worden getraind. Cellulitis wordt minder en een slappe huid wordt mooi strak.”

Na de proefbehandeling volgt opnieuw een meting en daarbij zal er een aantoonbaar resultaat zijn. ”Omdat wij zo overtuigd zijn van onze methode geven wij garantie. Als er niet minimaal vier centimeter af is na de proef, dan hoeft de klant niet te betalen. Een proefbehandeling kost tijdelijk 49 euro (in plaats van 89 euro). De ‘Easyslim.nu methode’ is er voor iedereen, zowel mannen als vrouwen. Wij zorgen ervoor dat iedereen de juiste begeleiding krijgt. Ook als mensen slecht ter been zijn of niet kunnen sporten door bepaalde klachten kunnen ze bij ons terecht”, aldus Miranda.

Benieuwd geworden naar Easyslim.nu Sittard? Maak een afspraak voor een intake en proefbehandeling via de website of bel met 06-39131142.

‘De methode is geschikt voor iedereen.’