Benefietavond ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Toon Hermans Huis Sittard

Op zondag 18 juni organiseert Toon Hermans Huis Sittard een benefietavond in het Toon Hermans Theater om zijn 25 jarig bestaan te vieren. Tijdens de avond wordt een prachtig muzikaal programma gepresenteerd met o.a. bijdragen van het Maastrichts Salonorkest onder het toeziend oog van maestro André Rieu, en Lissa Meyvis met haar prachtige tour de chant. Minimaal de helft van de inkomsten van de benefietavond komt ten goede aan het Toon Hermans Huis, zodat het Huis zijn missie kan blijven vervullen: het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met kanker en hun naasten.

Huub Gubbels, directeur van Toon Hermans Huis Sittard verheugt zich enorm op de benefietavond. “Het 25 jarig bestaan van ons Huis is een feestelijke gelegenheid. In al die jaren hebben enorm veel mensen hier steun gevonden. Voor hen is het ‘een plek om lief te hebben’.” Deze uitspraak, die stamt uit een songtekst van de naamgever van het Huis, Toon Hermans, vormt de rode draad door de avond. Want naast het Maastrichts Salonorkest, Lissa Meyvis en Heidi Pittie betreedt ook ras-Sittardenaar Cyrille Niël het podium, waarbij een prachtig lied van Toon Hermans zeker niet zal ontbreken.

Naast het muzikale programma is er ook aandacht voor de onlangs overleden oprichter van het Huis, Mart Martens, inspirerende verhalen van gasten en ex-gasten van het Huis en een bijdrage van oncologe Fabienne Warmerdam. Met de presentatie in handen van Vivian Lataster vormt deze combinatie van artiesten en sprekers een hommage aan de mensen die in het Toon Hermans Huis al vijfentwintig jaar genereus met liefde en troost strooien en aan alle gasten die hier al die jaren steun en hulp hebben gevonden. Helen Mertens, van het bestuur van het Toon Hermans Huis Sittard: “Ik hoop dat veel mensen de weg naar het theater zullen vinden en dat op die manier het goede werk van de Toon Hermans Huizen nog breder bekend wordt”.

De benefietavond wordt mede mogelijk gemaakt door diverse genereuze sponsoren, waaronder het Toon Hermans Theater. 

Tickets zijn vanaf vandaag te koop aan de uitbalie van het Toon Hermans Theater én online via deze link https://www.plt.nl/programma/25-jaar-toon-hermans-huis-een-plek-om-lief-te-hebben/18-06-2023-20-00

Praktische info

Benefietavond Toon Hermans Huis Sittard 25 jaar ‘Een plek om lief te hebben’

Zondag 18 juni om 20.00 uur
Toon Hermans Theater Sittard
Info & tickets via plt.nl

2023-07-03T11:54:57+00:00

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Ga naar de bovenkant