De bibliotheekvestigingen van De Domijnen waren de afgelopen tijd slechts beperkt geopend wegens de landelijke maatregelen in het verband met het indammen van het Corona virus. Klanten zijn tijdens de reguliere openingstijden weer welkom om boeken in te leveren en uit te zoeken. Ook de werkplekken kunnen na reservering gebruikt worden. Wel wordt aan de bezoekers gevraagd het veiligheidsprotocol en de aanwijzingen van het personeel in acht te nemen tijdens een bezoek. 

Bibliotheken worden beschouwd als doorstroom-locatie en mogen 1 bezoeker per 25 m2 ontvangen. Bij de ingang wordt een gezondheidscheck uitgevoerd en contactgegevens genoteerd. Het 1,5 meter afstand houden, volgen van aangegeven looproutes en opvolgen van aanwijzingen van het personeel blijft voor de veiligheid van belang. Bij de ingang van de vestiging staan mandjes klaar voor het publiek om als toegangsitem mee te nemen.

Werkplekken reserveren kan op locatie en niet meer telefonisch of via aanmeldformulier.
De kopieerapparatuur, toiletten en koffie/theeservice zijn ook weer te gebruiken. Buiten gebruik zijn nog steeds de leestafels en zelf uitzoeken van tijdschriften is nog niet mogelijk. Ingeleverde media gaan 36 uur in quarantaine.