Op 27 januari 2023 organiseren de Nederlandse CA+ gecertificeerde bedrijven voor vertrouwelijke archief- en datavernietiging voor de tweede keer een bewustwordingscampagne. In de internationale week van de Data Privacy (23-28 januari 2023) vragen zij aandacht voor het zorgvuldig omgaan met privacygevoelig materiaal. Het doel is er zoveel mogelijk mensen bewust van te maken dat materiaal met persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, belangrijke data financiële informatie, niet zomaar in de oudpapierbak moet worden gegooid. 

Verouderde administratie

“In de praktijk helpen wij onze klanten dagelijks met het duurzaam en veilig verwerken van diverse soorten oudpapier.”, vertelt Guido Kramer, directeur veyzle. “Op 27 januari 2023 opent ons bedrijf de deuren voor iedereen in Sittard en omgeving. Je moet er toch niet aan denken dat personeelsdossiers, strategische documenten of belastinggegevens per ongeluk op straat terecht komen? Het is een mooi moment om verouderde zakelijke en/of privéadministratie, die nog in de kast ligt, bij onze veyzle locaties in te leveren.” 

Speciale website voor campagne 

Op vrijdag 27 januari 2023 tussen 07.30 uur en 16.00 uur kunnen ondernemers, particulieren, scholen en verenigingen gratis privacygevoelig materiaal, zoals papieren documenten en dossiers in leveren bij veyzle Dalderhaag 15 in Sittard. Meer informatie is te vinden op de speciale campagne website: veyzle.com/dataprivacy.