Op 11 november aanstaande gaat de verkoop van De Greutsje Pin van start. Tal van verenigingen krijgen daarmee voor het 8e jaar op rij de gelegenheid om hun clubkas te spekken. Het doel is om zoveel mogelijk speldjes (Greutsje Pin’s) te verkopen namens hun vereniging. Gezamenlijk halen zij enkele duizenden euro’s op voor het verenigingsleven.

Een gezond en bloeiend verenigingsleven is belangrijk in de maatschappij. Stichting De Greutsje Pin helpt het lokale verenigingsleven hun doelen te realiseren en hun financiële positie te versterken. Geef je om het lokale verenigingsleven en ben je daar ‘Greutsj’ op? Koop en draag dan De Greutsje Pin en steun het verenigingsleven in je buurt.

Eenvoudig een financieel extra verdienen

Met de productie van een jaarlijks terugkerend speldje biedt Stichting De Greutsje Pin aangesloten verenigingen de mogelijkheid om hun clubkas te spekken. Per verkocht exemplaar ontvangt een vereniging direct 3,- voor hun clubkas. Zo er kan snel en op een leuke manier iets bijverdiend worden voor de aanschaf van nieuwe kostuums, de bouw van een wagen, nieuwe instrumenten of bijvoorbeeld het clubhuis.

In deze bijzondere tijden zien veel verenigingen hun inkomsten teruglopen. Sponsoren haken af en evenementen die normaal voor een extra financiële boost kunnen zorgen moeten worden geannuleerd. Juist daardoor is het nu belangrijk dat verenigingen kunnen rekenen op een financieel extraatje van De Greutsje Pin.

Online ‘Corona-proof’ verkoop door verenigingen

In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben verenigingen sinds dit jaar de gelegenheid om De Greutsje Pin ook zelf online te verkopen. Daarmee komt de stichting de verenigingen tegemoet in de verkoop ‘op afstand’. Iedere vereniging ontvangt een eigen unieke link die zij kunnen gebruiken bij de promotie en verkoop van hun Greutsje Pin. De aankopen die gedaan worden via deze link worden geregistreerd waarna de verdiensten retour komen aan de juiste vereniging.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om De Greutsje Pin op de traditionele manier te kopen bij de vereniging zelf of de bij hun aangesloten lokale ondernemers.

Kan jouw vereniging ook een extra gebruiken?

Meedoen kan nog altijd. Schrijf je vereniging dan in als partner van De Greutsje Pin en ga direct van start. Deelname is gratis en levert direct een bijdrage op voor jullie clubkas. Kijk voor meer informatie op www.degreutsjepin.nl/hoe-werkt-het/