Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april organiseert fashion brand Jozemiek de Jozemiek Fashion Lenteviering. Het evenement vindt plaats in haar boetiek: Pieterstraat 6 in Geleen. Eigenaresse Jozemiek Frenken kijkt al uit naar het komend weekend: “Met het evenement willen we het voorjaar feestelijk inluiden en onze nieuwe lentecollectie presenteren. We hopen daarnaast meer mensen in de omgeving bekend te maken met onze winkel. Velen in de buurt kennen Jozemiek het merk en onze webshop, maar weten niet dat we ook een boetiek hebben.” Het evenement is gratis en duurt beide dagen van 10.00 tot 17:00 uur.

Programma vrijdag 31 maart

  • Kunstenares Bibi Keulen (Keulse Kunst) komt een selectie uit haar collectie handbeschilderde vazen en houtschijfjes tentoonstellen. Tijdens het evenement kunnen bezoekers Bibi live zien schilderen in de boetiek.
  • Levende paspoppen showen gedurende de dag de nieuwe voorjaarscollectie van Jozemiek. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen en zich door medewerkers laten adviseren over het combineren van producten.
  • Er zijn winacties van de volgende merken: Ydence, ICHI, IKKi en 20to.

Programma zaterdag 1 april

  • In de ochtend staat foodtruck De Zoete Lekkernij voor de boetiek. Mensen kunnen hier een gratis Jozemiek donut halen.
  • Door de dag wordt de nieuwe voorjaarscollectie van Jozemiek getoond tijdens twee modeshows: om 11.30 en 14.30. Modellen showen de lentetrends van 2023.
  • ‘s Middags vindt er een borrel plaats met bubbles en bites om de Lenteviering samen af te sluiten.
  • Er zijn winacties van de volgende merken: Ydence, SISTERS POINT, Refined Department en CYCLEUR de LUXE. 

Over Jozemiek

Jozemiek is een fashion brand gericht op de mode bewuste vrouw. Het modemerk is in 2011 opgericht door Jozemiek Frenken. Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooist is. Het assortiment van Jozemiek bestaat uit kleding, schoenen, sieraden, tassen en accessoires. Naast haar eigen merk verkoopt ze modemerken als Ydence, Refined Department en SISTERS POINT. Door de jaren heen is Jozemiek uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Zo verkoopt ze niet alleen aan consumenten, maar ook aan bedrijven door heel Europa. In maart 2020 opende Jozemiek haar boetiek in Geleen.