Op 5 juni verschijnt het derde en laatste deel van het fotoboek “Geleen zoals het vroeger was”. De uitgave wordt verzorgd door Heemkundevereniging Geleen en Stichting Cultuur-Historische Uitgaven Geleen (Schug). Het boek is samengesteld en geschreven door Pierre Vossen, Ad Hoogenboom en Hub Kitzen.

Alle wijken van Geleen komen aan bod, maar je treft er ook afbeeldingen aan van personen, families en verenigingen. Het boek omvat 144 pagina’s met meer dan 300 foto’s, waarvan een groot deel niet eerder gepubliceerd is. Om de geschiedenis van een foto of de plaats waar deze gemaakt is beter te belichten, is deze voorzien van een uitgebreide begeleidende tekst.

De prijs van het boek bedraagt bij voorintekening vóór 15 mei € 17,95. Daarna geldt de verkoopprijs € 19,95. Eventuele verzendkosten bedragen € 4,95. De bestelde boeken kunnen vanaf 5 juni worden afgehaald in het lokaal van de Heemkundevereniging Geleen, Jupiterstraat 35a. Hierover en ook over de verdere afhaaltijden ontvangt de intekenaar nader bericht. Download voor intekenen het formulier op www.heemkunde-geleen.nl Op deze website zijn alle verdere handelingen duidelijk aangegeven. 

Met de uitgave van dit derde deel stopt de serie in boekvorm. Bij Heemkundevereniging Geleen is nog een beperkt aantal exemplaren van de delen 1 (herdruk) en 2 beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Mits er geen maatregelen zijn met betrekking tot winkelsluiting kan intekenen voor het boek ook bij: Cartridge navulstation Stationstraat 2 Geleen, Gelaen 31 Salmstraat 17 Geleen, Sigarenspeciaalzaak Borée, Bloemenmarkt Geleen en Boekhandel Krings, Brandstraat 23 Sittard.

Het boek omvat 144 pagina’s met meer dan 300 foto’s.