Wie alvast helemaal  in de stemming wilt komen voor de nieuwe Zittesje revue ‘Oukouk’ kan op zondag 13 november de televisie afstemmen op L1. Deze regionale zender zendt dan de integrale registratie van de revue ‘Hoog bezuik’ uit vanaf 09.45 uur.

In november 2019 stond de Zittesje revuu ‘Hoog bezuik’ liefst negen avonden in een zo goed als uitverkochte stadsschouwburg. De reacties van publiek en recensenten waren lovend. ‘Hoog bezuik haalt zeldzaam hoog niveau’ kopte de regionale dagbladen. Ook de bezoekers van de Zittesje revuu waardeerde de voorstellingenreeks met 5 sterren op de sociale media.

De rode draad van de productie uit 2019 vormt het ‘hoog bezuik’ dat Sittard aan doet. Geen beroemdheden of koninklijk bezoek, maar buitenaards. Door een navigatiefout zijn ‘de mannen van Mars en de vrouwen van Venus’ met hun shuttle gecrasht. De buitenaardse wezentjes met hun vriendelijk karakter en spitse oren voelen zich snel thuis op de plek waar ze geland zijn. Ze leren de taal spreken en maken kennis met de cultuur en de gebruiken van de streek. Uiteindelijk lukt het hen om het vertrouwen te winnen van de plaatselijke bevolking die hen helpt om hun shuttle weer de lucht in te krijgen. Verlaat het vriendelijke bezoek Sittard nog op tijd voordat een iets te enthousiaste journalist hen ontdekt?