Stichting Hoogvliegers vliegt met zieke en gehandicapte kinderen, het hele jaar door en vanaf elk vliegveld in Nederland. Piloten, onder wie beroepsvliegers, stellen hier hun vrije tijd en vliegtuig voor beschikbaar. Meer dan 15 keer per jaar wordt er een Hoogvliegersdag georganiseerd. Op zaterdag 4 juni vindt er een Hoogvliegersdag plaats op vliegveld Beek te Maastricht.

Deze (besloten) dag is bedoeld voor (chronisch) zieke of gehandicapte kinderen uit de regio Limburg. Alles wordt uit de kast getrokken om deze kinderen een dag te bezorgen die ze niet zullen vergeten. Piloot-zijn voor een dag en zelf (indien mogelijk) een vliegtuig besturen, hoe cool is dat! De kinderen beleven samen met een volwassen begeleider en het gezin een leuke verwen-dag met diverse activiteiten en entertainment en als hoogtepunt natuurlijk de vlucht. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden voor de kinderen en hun begeleider.

Wil jij Hoogvlieger worden of wil je iemand opgeven? Dat kan, maar houd rekening met de volgende regels:

• Je hebt niet eerder gevlogen met of dankzij Stichting Hoogvliegers (want dan ben je al een Hoogvlieger).

• Je hebt een ernstige of chronische ziekte of bent verstandelijk of lichamelijk gehandicapt. Ook voor rolstoelgebonden kinderen zijn er mogelijkheden.

• Je valt in de leeftijdscategorie van 6 t/m 17 jaar.

• Je woont in de regio Limburg (woon je buiten deze regio, dan kun je je ook aanmelden voor één van de andere dagen bij jou in de buurt).

• Meld je aan via www.stichtinghoogvliegers.nl en wellicht word jij ook Hoogvlieger en ben 

jij erbij op de Hoogvliegersdag Beek op 4 juni a.s.

Aanmelden kan op www.stichtinghoogvliegers.nl, onder het kopje ‘Hoogvlieger worden’

Mail voor vragen naar kinderen@stichtinghoogvliegers.nl.

Om alvast een beetje in de stemming te komen vind je hier het verslag met foto’s en video van de Grote Hoogvliegersdag te Beek-Maastricht 2019