De aanleg van glasvezel in jouw gemeente is begonnen. Inwoners kunnen binnenkort genieten van dit razendsnelle, stabiele netwerk. Hiermee kun jij internetten met een up- en downloadsnelheid vanaf 500 Mbps en televisie kijken in de hoogste kwaliteit. Heb je nog geen abonnement afgesloten? Doe dat dan snel! 

Even voorstellen 

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 22 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook vele klanten op onze diensten. 

6 redenen om over te stappen 

  • Rááázendsnel en stabiel internet vanaf 500 Mbps down- en uploadsnelheid 
  • Televisie via coax of juist interactief
  • Het eerste jaar €120,- korting op ESPN Compleet of het Familiepakket 
  • Gratis binnenhuisinstallatie van 60 minuten
  • Geen gedoe, wij regelen je overstap 
  • 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 21.00 uur 

Unieke verenigingsactie 

Ben je lid van een vereniging en kunnen jullie wel een extra centje gebruiken? Meld je vereniging dan snel bij ons aan en doe mee met onze unieke verenigingsactie. Alle klanten die overstappen naar TriNed glasvezel kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Voor elke stem krijgt je vereniging € 10,- of zelfs € 20,-. Zo krijg jij de beste diensten op het beste netwerk en steun je ook nog eens je favoriete club. Kijk op www.trined.nl/verenigingsactie/ voor meer informatie. 

Klantenservice 

Wil jij je aanmelden of heb je nog vragen? Ga dan naar www.trined.nl of bel naar onze klantenservice 088 0803030. Wij staan 7 dagen per week tot 21.00 uur voor je klaar.