Hij is er! De eerste MIJNGazet maandkalender voor en door inwoners van de Gemeente Sittard-Geleen. Het is een bijzonder mooie kalender geworden, met uiterst fraaie foto’s van markante plekken of weidse uitzichten, zoals van Kasteel Obbicht, de Hof van Limburg bij Geleen en de Sint-Rosakapel in Sittard. Een kalender om jezelf cadeau te doen, maar ook om een ander te schenken.

Twaalf maanden, twaalf foto’s, van de hand van fotografen Jo Cals, Luuk Frenken, Vic Hendriks, Frank Janssen, Harrie Mols, Thessa Rekers, Jos Ruijters, Gerrie Tossings en Ron Verbruggen. Burgemeester Hans Verheijen voorzag de kalender van een fris omslag met een foto van de Stadbroekermolen. Bij uw notities een indringend maar bijzonder aardig beeld van Jelle Bruggeling. De drie vertellers Niek Bremen, Peter van Deursen en Wim Kallen schreven bij iedere foto een typerende tekst. Kortom: Sittard-Geleen in woord en beeld.

De kalender biedt schrijfruimte voor iedere dag van het jaar, uw notities en een overzicht van bijzondere dagen en verlof. Ook een minikalender van 2023 is opgenomen. Opengeklapt is het formaat A3. Door een perforatie is de kalender eenvoudig op te hangen, maar ook als ‘agenda’ makkelijk op te bergen. De kalender is gedrukt op hoogwaardig, goed beschrijfbaar papier.

Vanaf nu te koop voor € 9,95 in de webshop van MIJNGazet of door een bericht te sturen naar redactie@mijngazet.nl Vergeet niet uw naam en adres te vermelden en het aantal gewenste exemplaren.

Wilt u de kalender schenken aan uw personeel of klanten? Ook dat kan, eventueel voorzien van uw eigen logo. Vraag naar de mogelijkheden via advertenties@mijngazet.nl