Buurtverbinding de Kluis-Geleen geeft 200 gratis carnavalsposters weg getekend door Lianne Dohmen. Lianne zegt: “Als echte carnavalist vond ik het vorig jaar een enorme domper dat Carnaval niet door kon gaan. Hoe kon ik deze dagen door komen met toch een beetje dat gevoel van carnaval, de saamhorigheid in de buurt, het genieten van én met elkaar? Ik besloot mijn creativiteit erop los te laten en zo ontstond in 2021 mijn eerste carnavalsposter van aquarel. Er was vraag naar deze poster en mensen in de wijk gingen het aan hun ramen ophangen. Prachtig om te zien! Het beviel mij zó goed om die poster vorig jaar in de wijk te zien hangen, dat ik besloot dit jaar weer een te maken. Dit keer heb ik gekozen voor een ander medium. Een aantal uren heb ik besteed aan het digitaal tekenen van het kluisje, heerlijk om te doen! Omdat er weer voldoende animo is heb ik besloten de poster te laten drukken op A2 formaat. In samenwerking met ‘Buurtverbinding De Kluis-Geleen’ worden er maar liefst 200 posters gedrukt. De posters zijn voor de mensen in de wijk die vastelaovend een warm hart toe dragen”.
Afpunten: Meeuwenlaan 53, Lijsterstraat 12, Zwaluwstraat 4 in Geleen. Maximaal 2 posters per persoon!