Met een nieuw seizoen in aantocht worden de geluiden rondom een stadionbezoek steeds positiever. Het uitgangspunt van de KNVB en het kabinet is om vanaf de start van de competitie weer in volle stadions te spelen. Dat klinkt voetbalminnend Nederland ongetwijfeld als muziek in de oren, zo ook in Sittard.

Fortuna Sittard nam onlangs afscheid van de traditionele seizoenkaart en introduceerde het nieuwe membership. Een concept met nog meer voordelen voor de supporters, die naast de zeventien Eredivisiewestrijden tevens kunnen terugvallen op diverse extra’s. Het principe is komen overwaaien uit onder meer Amerika, waar in de MLS al ruimschoots gebruik werd gemaakt van het principe.

In het geval van Fortuna Sittard ontvangt een supporters met een membership onder meer structurele kortingen op catering in het stadion en merchandise, terwijl ook diverse partners zich met (structurele) kortingen aan de Eredivisionist verbonden. De intentie is om de voordelen in de komende jaren nog verder uit te breiden.

Los van alle voordelen biedt Fortuna Sittard komend seizoen de goedkoopste toegangsbewijzen van de Eredivisie aan. De club onderstreept het belang van de komende generaties en heeft de prijzen voor de jeugd zodoende drastisch verlaagd. Kinderen tot 13 jaar zijn voor het symbolische bedrag van €19,68 al verzekerd van een volledig seizoen Eredivisievoetbal.

Het membership staat bol van interessante voordelen. “We hebben enkele prachtige deals kunnen sluiten met partners en bedrijven uit de regio,” licht marketingmanager Nick Verheijen toe. “Dit varieert van procentuele kortingen tot structureel voordeel gedurende het seizoen. Het is komend seizoen bijvoorbeeld mogelijk om op wedstrijddagen met 50% korting te reizen met vervoerdienst Arriva. Zo maken we het niet alleen leuker, maar ook nog eens een stuk gemakkelijker en voordeliger voor onze supporters.”

Benieuwd naar alle voordelen en/of prijzen: www.fortunamembership.nl 

Foto Furtuna Sittard