Hij is er! De tweede MIJNGazet maandkalender voor en door inwoners van de Gemeente Sittard-Geleen. Het is een bijzonder mooie kalender geworden, met uiterst fraaie foto’s van markante plekken of weidse uitzichten. Een kalender om jezelf cadeau te doen, maar ook om een ander te schenken.

Twaalf maanden, twaalf foto’s, van de hand van fotografen: Tiny van Beers, Harry Canisius, Vic Hendriks, Frank Janssen, Wiel Knoben, Bart Marinus, Jos Ruijters, Annemie Soons-van Kruijssen, Ron Verbruggen, Ron Vrancken, Annet Wagener en Bert Wassenberg.

De kalender biedt schrijfruimte voor iedere dag van het jaar, uw notities en een overzicht van bijzondere dagen en verlof. Ook een minikalender van 2024 is opgenomen. Opengeklapt is het formaat A3. Door een perforatie is de kalender eenvoudig op te hangen, maar ook als ‘agenda’ makkelijk op te bergen. De kalender is gedrukt op hoogwaardig, goed beschrijfbaar papier.

Vanaf nu te koop voor €9,95 in de webshop van MIJNGazet of door een bericht te sturen naar redactie@mijngazet.nl Vergeet niet uw naam en adres te vermelden en het aantal gewenste exemplaren.

Wilt u de kalender schenken aan uw personeel of klanten? Ook dat kan, eventueel voorzien van uw eigen logo. Vraag naar de mogelijkheden via advertenties@mijngazet.nl

Foto Frank Janssen