De prijzen van goud en zilver staan historisch hoog. Dat doet veel mensen besluiten om hun oude sieraden, munten of horloges in te wisselen voor contant geld. Wie nog zoiets heeft liggen kan daarmee terecht bij het nieuwe Goudwisselkantoor.

Persoonlijk contact

Het kopen en verkopen van kostbaarheden en verzamelobjecten is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook prettig als ze in hun eigen buurt terechtkunnen bij een firma met veel ervaring en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit is terug te vinden bij het familiebedrijf Goudwisselkantoor, dat al meer dan 35 jaar in edelmetalen en verzamelobjecten handelt. 

Privacy

Het nieuwe Goudwisselkantoor zit in het centrum van Sittard, op Engelenkampstraat 45. Het pand oogt een beetje als een bank, met een keurige ontvangst- en wachtruimte. Bij het Goudwisselkantoor kan goud en zilver verkocht of verpand worden. Ook horloges, munten en andere waardevolle objecten zijn er in te leveren. Een taxateur beoordeelt in een aparte taxatieruimte de spullen, waar klanten zelf bij aanwezig zijn. Wie zijn spullen verkoopt, krijgt het bedrag direct uitbetaald.

Jarenlange ervaring

Kantoor Sittard is onderdeel van de groeiende keten van Goudwisselkantoren. Inmiddels zijn er ruim 100 locaties in Nederland, België en Duitsland. Directeur Erik de Ruiter verklaart de groei “doordat we ruim 35 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel hebben en een correcte prijs bieden. Bovendien zijn we discreet en is alles inzichtelijk. Zo testen en taxeren wij de voorwerpen waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank.”

Ruime openingstijden

Bij Goudwisselkantoor Sittard kunnen bezoekers terecht voor het verkopen, aankopen en verpanden van goud en zilver, juwelen en horloges, munten en andere waardevolle objecten. Het kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Men kan zonder afspraak binnenlopen voor taxatie.

 Meer informatie is te vinden op de website www.goudwisselkantoor.nl/kantoor/sittard 

Goudwisselkantoor Sittard vindt u aan Engelenkampstraat 45 in Sittard.