Sinds enkele weken is het centrum van Born een nieuwe zaak rijker. Aan de Borner Markt 2D opende Remco Duyx de deuren van TWO Barber & Whitening. De jonge ondernemer combineert hier het beste van twee werelden: het barbiers-vak en whitening, ofwel het op een veilige manier bleken van tanden.

Remco: “Tijdens mijn opleiding communicatie realiseerde ik me dat het hebben van een eigen zaak voor mij hèt doel was. Met het kappersvak heb ik altijd veel affiniteit gehad en ik besloot het roer om te gooien en naar de Barbiers-opleiding in Utrecht te gaan. Hier behaalde ik het erkende diploma waarmee ik aan de slag kon en zo mijn droom kon gaan verwezenlijken.” Bij TWO Barber & Whitening kunnen mannen terecht voor een fris en strak kapsel. In een zaak die een eigentijdse en trendy sfeer uitademt voelt de klant zich direct op zijn gemak. “Dat is wat ik wilde. Geen old-school barbershop, maar een salon met een ultramoderne twist. Mannen van alle leeftijden zijn welkom om zich een klassiek of opgeschoren kapsel te laten aanmeten, maar ook voor het laten scheren of trimmen van de baard. En dat gebeurt, zeker ook niet onbelangrijk, tegen vriendelijke prijzen”, vertelt de enthousiaste Master Barber.

Daarnaast is een tweede deel va de zaak ingericht voor whitening en het is wellicht deze combinatie die het concept dat Remco bedacht heeft zo bijzonder maakt. “Bij whitening zijn de dames ook welkom. Deze behandeling is alleen op afspraak. Het is wel mogelijk om met zijn tweeën of drieën te komen. In dat geval krijgt iedereen tien procent korting. Tijdens de behandeling die drie keer twintig minuten duurt kun je op het scherm een film of serie kijken, zo gaat de tijd wat sneller. We maken het zo aangenaam mogelijk en hebben persoonlijke aandacht voor de klant als handelsmerk!” 

TWO Barber & Whitening is maandag van 12.00 tot 17.00 uur en donderdag van 18.00 tot 20,00 uur op afspraak geopend. Binnenlopen met of zonder afspraak kan dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 8.00 tot 15.30 uur.

Een afspraak maken kan via:

www.two2020.nl 

046-7851773

06-45655051

Foto LIWI Foto | Lindy Wintraecken