Bijna 100 Limburgse ondernemers komen op donderdag 14 april bij elkaar om fondsen te werven voor de 7-jaarlijkse Heiligdomsvaart Susteren. Het is een van de eerste, grotere netwerkbijeenkomsten in de regio dit jaar. Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar.

De Heiligdomsvaart Susteren wordt eens in de zeven jaar gehouden en dat al meer dan 500 jaar. Van 26 augustus tot en met 11 september staat Susteren in het teken van dit historisch, cultureel en religieus evenement. Tien keer wordt er een openluchtspel opgevoerd met meer dan 150 acteurs en bijna 1000 toeschouwers. Op zondag 4 september trekt de Historische Reliekenstoet door het centrum van Susteren. Naar verwachting trekt de Heiligdomsvaart meer dan 25.000 bezoekers naar het smalste stukje Nederland.

Op 14 april wordt in Kasteel Eyckholt in Roosteren een B2B-avond gehouden. Doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dat geld wordt gebruikt voor de organisatie van de Heiligdomsvaart. Het sponsorgeld is noodzakelijk om het evenement in 2022, maar ook weer in 2028 en de decennia daarna te kunnen organiseren. 

Ondernemers die het leuk vinden om contact te leggen met bijna 100 andere ondernemers zijn van harte welkom. Kaarten voor de B2B-avond kosten 150 euro per stuk. Bij de avond is alles inbegrepen. De opbrengst gaat naar de Heiligdomsvaart. Kijk voor meer informatie op Heiligdomsvaart.nl of stuur een email naar info@heiligdomsvaart.nl om kaarten te kopen.

Foto Heiligdomsvaart Susteren