Als slot van crowdfundingsactie ‘Geef Lambert zijn vrijheid’ organiseren Lynn en Kevin een digitale veiling voor hun vader en schoonvader met echte knallers.  Wat dacht je van een voetbalshirt van het Nederlands elftal uit Quatar met de originele handtekeningen van alle spelers incl. bondscoach en van de sportfiets van Lambert, die hij immers nu niet meer kan gebruiken. Er zijn nog veel meer mooie aanbiedingen, die allemaal belangeloos ter beschikking zijn gesteld. De volledig opbrengst gaat naar de rolstoelbus voor Lambert.

Neem gauw een kijkje op de speciaal door Kevin gebouwde veilingsite https://geeflambertzijnvrijheid.nl, blader eens door de artikelen en bied wat je ervoor over hebt. Er zit vast een mooi kerstcadeau bij. Heb je het winnende bod, dan krijg je een tikkie en ben je na betaling de trotse eigenaar. De site wordt steeds aangevuld met nieuwe items, dus houd hem in de gaten.

Mocht je nog artikelen voor de veiling hebben (bijv. zaken die je zelf niet meer gebruikt of een dienst vanuit je beroep of hobby), stuur dan een mail met een duidelijke omschrijving, foto en startbedrag naar lynn@geeflambertzijnvrijheid.nl