De producten van lokale ondernemers in de meest bijzondere combinaties samen in één online warenhuis. Dat is het Online Warenhuis Geleen. Je vindt er van alles: van electronica en speelgoed tot spullen voor dier en tuin en van kleding en boeken tot eten en drinken en nog veel en veel meer.

Davey Nieuwendijk van het Centrum Management Geleen: “Het warenhuis is een initiatief van de lokale ondernemers in samenwerking met ons, het Centrum Management Geleen. Het doel is om het winkelaanbod van het centrum in Geleen ook online zichtbaar te maken. De consumenten kunnen op deze manier thuis bekijken wat voor producten ze bij de ondernemers in hun stad kunnen kopen.” De slogan is niet voor niks ‘Zoek online, vind lokaal’, hiermee wordt de brug geslagen tussen oriënteren en fysiek winkelen. “Het doel van dit platform is vrij divers. Het biedt de consument meerdere mogelijkheden. Oriënteren, reserveren en afhalen in de winkel, het product alvast betalen en later afhalen in de winkel of het thuis laten bezorgen. Dat laatste kan als je voor 15.00 uur besteld. Het wordt dan dezelfde dag tussen 17.00 en 20.00 uur gratis thuisgebracht in Geleen.”

Met het Online Warenhuis Geleen wordt ondernemers een oplossing geboden voor het zelf bijhouden van een eigen website. “Vaak hebben de ondernemers geen site met daarop een actueel winkelaanbod. Het is een platform dat in ontwikkeling is en groeit. Op dit moment hebben we vijfentwintig actieve ondernemers die erbij zijn aangesloten. Ook als straks, na de corona-maatregelen, weer meer mogelijk is blijft het warenhuis bestaan.”

Mensen die tot zaterdag 4 april iets bestellen bij het Online Warenhuis Geleen krijgen de bestelling gratis thuisbezorgd en bij elke bestelling een waardebon van vijf euro. “Klopt. Die bon is dan te verzilveren bij alle ondernemers die bij dit concept zijn aangesloten. De kracht van het warenhuis is laten zien wat er lokaal te koop is en de ondernemers met elkaar verbinden. Ze kunnen elkaar versterken en er ontstaat een soort van ‘kruisbestuiving’.

Kijk op: onlinewarenhuisgeleen.nl

Foto Centrum Management Geleen