Met een fraai artiestenprogramma omlijst Ger Rademakers bij zijn zaak de Braderie Awt Gelaen. Om 12.00 uur trapt Papa Joe Band af en aansluitend betreden Vivian, Gwen Dohmen, Sjpringlaevend, ABBA girls, Karel Verspaget en Frans Theunisz het podium. Een gegarandeerd feestje dat tot tegen de klok van 19.00 uur zal duren. De presentatie is in handen van Peter Henssen en Peter Kunkels en ook Tante Agaath zal haar opwachting maken. Voor de muziek tussen de acts door zorgt GL-Expresse DJ Mario.

Ger Rademakers: “Zolang ik hier in Oud-Geleen woon presenteer ik tijdens de braderie een artiestenprogramma. Na twee jaar niks, ben ik blij dat het nu weer kan en mag. Ik heb zo’n 350 VIP-kaarten uitgedeeld. De mensen die er een hebben kunnen met een hapje en een drankje het programma komen bekijken. Die leggen we extra in de ‘watten’. Maar uiteraard is iedereen die dat wil, welkom om te komen luisteren en genieten. Voor het podium staat een ‘goede doelen emmer’. Mensen die komen kijken kunnen hierin een bijdrage stoppen. Wat vind je het optreden waard? Dat bedrag stop je erin. Aan het einde kijken we wat erin zit en zal ik samen met Peter Henssen de goede doelen, waar het geld heen gaat, uitzoeken.”

Ger heeft eigenlijk maar één doel en dat is van de Braderie Awt Gelaen een leuke dag te maken, samen met de andere ondernemers die dit fraaie stukje Geleen rijk is. “Klopt. En ik vier eigenlijk ook altijd een beetje de verjaardag van mijn zaak. In 2006 zijn we begonnen en ik ben blij dat we dit mooie vak nog steeds kunnen en mogen uitoefenen. Overigens is er naast het artiestenprogramma ook ruimte voor cultuur. Er staan twee stands voor mijn zaak waar de mijnhistorie in vogelvlucht te zien is. Daarnaast trakteren we de mensen die uit de Heilige Mis van 10.30 uur komen op koffie met proemevlaai uit de sjansoven van Oud-Geleen. Ook dat is een traditie die we na twee jaar weer oppakken. En ach… zo kan ik nog wel doorgaan. Er staat een springkussen voor de kinderen en liefhebbers van Max Verstappen kunnen de race volgen op een groot scherm. Na een moeilijke Corona-tijd hoop ik zo weer eens wat leuks voor de mensen te doen. Ze hoeven helemaal niks mee te brengen. Alleen een glimlach en goede zin!”

Mensen die tijdens de braderie een vloer kopen, krijgen tien procent korting. Daarnaast kunnen mensen die interesse hebben in het vak en op zoek zijn naar een uitdagende baan bij een leuke werkgever zich bij Ger melden. Er zijn vacatures voor een allround parketlegger en een leerling parketteur. 

Rademakers Parket

Marcellienstraat 14

Sittard-Geleen

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Voor meer informatie:

046-4757286 of 06-22684112

www.rademakersparket.nl