Podiumkerkje Grevenbicht pakt binnenkort de muzikale draad weer op met Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra op. De van oorsprong klassieke gitarist uit Servië Radomir Vasiljević is een met internationale prijzen bekroonde gitarist. Hij brengt met zijn orkest een opzwepende mix van kleurrijke etnische muziek en virtuoos gitaarspel. De optredens van Radomir Vasiljević & his Balkan Orchestra balanceren tussen een luisterconcert en een Balkanfeest. Het publiek in Grevenbicht wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld. Het orkest bestaat uit Radomir Vasiljević (gitaar en zang), Sergej Kreso (percussie), de klarinettisten Rene Hamers & gastspeler Marc Bongers, Roger Moreno (accordeon), Bart Koenders (contrabas). De formatie trad twee jaar geleden met succes in het uitverkocht Podiumkerkje op en keert op verzoek van velen terug.

Zaterdag 20 november, aanvang 19.30 uur. Podiumkerkje Grevenbicht gaat open om 19.00 uur. Entree 12 euro. Attentie: er worden slechts 70 kaarten verkocht. Kaartverkoop uitsluitend via reservering: info@podiumkerkje.nl, geef het gewenste aantal door. 

Het publiek in Grevenbicht wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld.