Mediation vinden wij de mooiste manier om een conflict op te lossen. Het maakt daarbij niet uit of je in een scheiding, een arbeids- of een teamconflict zit. Je wilt graag vooruit, maar samen in gesprek gaan om dat te bereiken is vaak moeilijk of lijkt zelfs niet meer mogelijk. Als onpartijdige mediator staan wij achter beide partijen; we zijn er voor jullie allebei evenveel. Om beide standpunten goed te kunnen begrijpen, is het belangrijk dat wij inzicht krijgen in de gevoelens en het verhaal van elke partij afzonderlijk. Betrokken bij de één, maar ook bij de ander, waarbij wij geen partij kiezen.

Jullie bepalen als deelnemers zelf de inhoud en kiezen uiteindelijk ook zelf welke oplossing de juiste is voor jullie probleem. Dit alles op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid. In onze gezamenlijke gesprekken komen de emotionele, praktische, juridische, financiële en fiscale kanten van jullie situatie aan bod. Door deze open gesprekken groeit het begrip voor elkaar en daarmee ook het draagvlak voor een voor jullie beiden bevredigende oplossing.

Het eerste gesprek is gratis en leidt tot geen enkele verplichting. In dit oriënterende gesprek leggen wij uit wat mediation inhoudt en kijken wij samen of onze aanpak geschikt is voor jullie situatie. Daarna bespreken we hoe we te werk gaan om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat jullie zelf weer tevreden vooruit kunnen.

Is je interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking.

Foto Irene van Wel Fotografie Weert