Om de kortste en donkerste dagen van het jaar toch te verlichten, is de gehele historische binnenstad van Sittard aangekleed. Sittard staat bekend om haar prachtige historische binnenstad. Overal vind je unieke winkels waar je langs kunt struinen in een knusse wintersfeer op zoek naar de beste cadeaus voor onder de kerstboom. 

Op de Markt van Sittard vind je dit jaar de zingende kerstboom. Deze prachtige boom zorgt elk uur voor een winters spektakel. Ook kun je in de binnenstad tijdens het kerstshoppen verschillende grote winterse decoratiestukken tegenkomen! Vind jij ze allemaal..? 

Deze kerstperiode komt de kerstman weer terug naar Sittard! Van 18 t/m 24 december kun je op bezoek bij de kerstman en zijn vriendelijke kerstelf Guirlando in zijn tijdelijke huis aan de Oude Markt in de binnenstad. Het Huis van de kerstman is heerlijk knus aangekleed met verlichte kerstbomen, stapels cadeaus en een sfeervol haardvuur. Kinderen kunnen wederom (gratis!) de kerstman bezoeken en een praatje met hem maken. Ga zeker ook samen op de foto om een mooie herinnering vast te leggen!

Na een jaar afwezig te zijn, keert ook de levende kerststal dit jaar terug naar de binnenstad van Sittard. Dit jaar echter niet op de Markt, maar op het Kerkplein! De levende kerststal beeldt het volledige kerstverhaal uit. 

Voor het volledige programma en meer informatie kijk je op www.wentjerdruim.nl