De Force is sterk in Geleen op 6 & 7 juli 2024, want het Kiwanis Star Wars Weekend staat klaar om kinderen vanaf 7 jaar mee te nemen op een epische reis door het Star Wars universum. Gehost door de Dutch, Belgian en German Garrison, gehuld in indrukwekkende Star Wars kostuums, belooft dit weekend een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers.
Het Star Wars Weekend zit boordevol actie, avontuur en educatie, met een scala aan beweegactiviteiten zoals lightsaber gevechten, boslasergamen en een unieke space disco. Workshops over belangrijke thema’s zoals goed en kwaad, pesten, kinderyoga (geleid door Christa Boom) en sterrenkunde zullen jonge padawan’s inspireren en verrijken.
Speciale gasten van Mad Science zullen deelnemers verbazen met hun wetenschappelijke wonderen, terwijl ‘s avonds jonge Jedi’s zich verzamelen rondom het kampvuur om samen de sterren te bewonderen voordat ze overnachten in het mysterieuze gebouw van Plinthos.
Met een maximum van 65 deelnemers hebben kinderen de kans om hun Star Wars dromen waar te maken door op de foto te gaan met iconische figuren zoals Darth Vader en Kylo Ren, Finn,  Boba Fett en zelfs met echte Stormtroopers! Duelleren met lightsabers tegen de schurken van de Dark Side zal de moed en vastberadenheid van elke Jedi-in-opleiding testen.
Het Star Wars Weekend is een viering van verbeelding en empowerment, waarbij deelnemers worden aangemoedigd met de overtuiging: ‘Ik kan het en ik ga het doen!’, een mantra die de kracht van positief denken en vastberadenheid benadrukt.
Deelname aan dit onvergetelijke weekend kost slechts  25,00 per persoon, inclusief eten en overnachting. Voor gezinnen met een laag inkomen biedt Kiwanis Geleen de mogelijkheid om deel te nemen. Voor meer informatie en aanmelding, neem contact op via e-mail: michel.vandijke@ecsplore.nl.
Laat de Force met je zijn, en meld je vandaag nog aan voor het Kiwanis Star Wars Weekend!
Foto Greutsj