Vrijdag 15 maart is het zover. Kiwanis Club Sittard presenteert de zesde editie van Sittarday Night Fever in het Toon Hermans Theater. Beleef een onvergetelijke avond én draag bij aan het welzijn van kinderen in nood.

Het Orkest van de Nederlandse Douane met Martin van der Starre als solist, brengt deze avond, met fantastische muziek, de sfeer naar grote hoogte. Het orkest staat onder leiding van dirigent Björn Bus die sinds 2017 als chef-dirigent werkzaam is voor de Douane. Ook in eigen gemeente is Björn Bus geen onbekende. Geboren in Brunssum en wonend in Echt, verzorgt hij naast zijn internationale carrière als gastdirigent ook dirigent-schappen in Limburg. Zo dirigeert hij al 19 jaar Harmonie St. Joseph (De Paek) uit Sittard. Daarnaast is hij als artistiek manager verbonden aan WMC Kerkrade. Naast deze regionale betrokkenheid is hij regelmatig te gast als leider van directiecursussen en is nationaal en internationaal actief als jurylid bij concoursen voor symfonische blaasmuziek.

Goed Doel

De opbrengst van deze editie gaat naar www.we4kids.nl. Zij steunt daarmee zo’n 1.500 kansarme kinderen in de regio Sittard-Geleen. Dit in samenwerking met vele partners die zicht hebben op deze groep kinderen. Ieder jaar zorgt We4Kids ervoor dat zo af en toe ook voor deze groep iets moois wordt gedaan. 

Programma

19:00 uur: welkom met de Douane Steelband in de foyer.

20:00 uur: twee uur durend concert, inclusief gratis pauzedrankje.

Tickets voor het event kosten €24,-. Het Nederlands Douane Orkest treedt belangeloos op, waardoor €20,- naar het goede doel gaat. 

Tickets zijn te bestellen via de site van het Parkstad Limburg Theater.

Foto Nederlands Douane Orkest