Lotus Leefstijl Coaching doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. “Vanaf woensdag 8 mei 2024 wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid en diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook ontspannen en genieten. En niet te vergeten het sociale aspect van samen zijn”, vertelt leefstijlcoach Maribert Starmans.

Op woensdag 8 mei 2024 om 19.30 uur start de eerste wandeling van de groep in Sittard. “We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is dan ook niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.  We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af op het NDC Festival op zaterdag 28 september in Arnhem”. 

Op donderdag 2 mei 2024 organiseert Lotus Leefstijl Coaching een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge Sittard 2024. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar lotusleefstijlcoaching@gmail.com of te bellen naar 06 425 33 610. Of kijk voor meer informatie of direct aanmelden voor de wandelgroep op: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/ndc-sittard/  

Foto Lotus Leefstijl Coaching