Dat de nieuwe 77ste Stadsprins van Geleen over enkele dagen samen met zijn adjudanten een ware ‘TGV’ instapt, dat mogen duidelijk zijn. Zeker nu De Flaarisse haar 7 x 11 jarig jubileum vieren, vol met feestelijke zittingen en activiteiten die zich in sneltreinvaart opvolgen tijdens dit korte carnavalsseizoen.

Andere ‘Waereldsjtad’
In het diepste geheim reisde de aanstaande jubileumprins met zijn adjudanten en enkele raadsleden al af naar die andere Waereldsjtad Parijs voor de opnames van enkele teasers, in aanloop naar de ‘Nach van de nuje Sjtadsprins’ van aankomende vrijdag 5 januari.

“Spannend om niet per toeval ‘ontmanteld’ te worden, toen wij ons kriskras per metro en al filmend op prominente locaties door de stad van de liefde begaven”, aldus de aanstaande Stadsprins . “Of laat staan dat één van de verborgen hints – in de in totaal 6 gemaakte promo’s voor Facebook en Instagram – nét iets te veel over onze identiteit zou verklappen. Maar ook dat gissen hoort natuurlijk allemaal bij het hele spel. Gelukkig mogen wij het na aankomende vrijdag van de daken schreeuwen en vooropgaan in de Waereldsjtadvastelaovend.”

Nach van de nuje Sjtadsprins
Wie wordt de 77ste Stadsprins – en daarmee de Jubileumprins – van de ‘Waereldsjtad’ Geleen? Laat u verrassen en feest gezellig mee op de heerlijke nostalgische Franse meezingers van Francine & Romain, de aanstekelijke klanken van John Tana, de vinylplaatjes van Tonnie’s Viniellie, Dance studio Fame en de Venlose vastelaovesband LINKE MIK

In gezelschap van ‘t Regiment Awt Adjudante Flaarisse (RAAF) en de Soosjeteit Awt Prinse (SAP) staat deze avond garant voor een bont programma voor jong en oud, waarbij de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Tussen de verschillende muzikale intermezzo’s, nemen we afscheid van regerend Stadsprins Sjoerd I Reintjens en zijn adjudanten Jeroen en Indy. Met als ultiem hoogtepunt van de avond: de proclamatie van de 77ste Stadsprins van de Waereldsjtad!