Onder het toeziend oog van notaris Kirsten van Wersch van Notariaat Born is afgelopen week de Stichting OLS Born 2023 opgericht. De stichting gaat, zoals de naam al zegt, het Oud Limburgs Schuttersfeest 2023 organiseren. Dat vindt volgend jaar plaats in Born, omdat het zestal van schutterij Sint Martinus Born de schietwedstrijd van het OLS 2022 in Meijel won. 

Het bestuur van de stichting bestaat uit elf personen. Voorzitter is oud-wethouder Pieter Meekels.  Hij vormt met Ad Wagemans (vice-voorzitter) Angelique Heijnen (secretaris) en Harry Verjans (penningmeester) het dagelijks bestuur. 

 Cliff Verjans (sponsoring), Jordy Salden (overheid), Rob Deuss (verkeer en veiligheid), René Tesselaar (personeel), Sven van Sloun (kinjer-OLS), Maarten de Kever (communicatie) en John Knoors (accommodatie) completeren het stichtingbestuur.  

Bij de oprichting van de stichting zei voorzitter Pieter Meekels dat hij merkt dat het OLS leeft in Born. ,,Het enthousiasme is groot en we gaan er alles aan doen om dat de komende tijd vast te houden. Want we hebben de hulp van velen nodig zodat het OLS 2023 in Born een succes wordt.

Het OLS 2023 in Born wordt gehouden op 2 juli.

Voorzitter Pieter Meekels ondertekent de oprichtingsakte van de stichting OLS Born 2023 onder het toeziend oog van v.l.n.r. notaris Kirsten van Wersch, penningmeester Harry Verjans, secretaris Angelique Heijnen en vice-voorzitter Ad Wagemans.