Bezoekers van OLS Beekdaelen in Doenrade wordt zondag 7 juli verzocht zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer (bushalte Provincialeweg N276 Doenrade) te komen. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป
Houd op de Provincialeweg N276 (beide richtingen) rekening met filevorming รฉn snelheidsbeperkende maatregelen, in afstemming met de Provincie. De Steenakkerweg is ter hoogte van Doenrade afgesloten voor autoverkeer vanaf de Provincialeweg N276 tot de rotonde bij Jabeek.

De Klein Doenraderweg is dรฉ aanvoerroute voor het autoverkeer. Om de doorstroming te bevorderen, verwijzen de verkeersregelaars het verkeer naar de parkeerplaatsen P6, P4/VIP, P2 en P3.

๐— ๐—ฎ๐˜…๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—บ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐—ธ๐—บ
Op de volgende wegen geldt 30km/u als de maximumsnelheid: Klein Doenraderweg, Groenhaagweg buiten de bebouwde kom รฉn op de Steenakkerweg tussen de N276 en het kruispunt met de Kerkstraat. Dit omdat zowel bezoekers te voet, automobilisten en fietsers hiervan gebruikmaken.

๐—•๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป
Voor bussen die de deelnemende schutterijen vervoeren geldt dat de verkeerssituatie gewijzigd is: Inrijden (op zondag 7-7 รฉรฉnrichtingsverkeer!) kan alleen vanaf de Provincialeweg N276 en uitrijden richting de N274. Laat passagiers op de rechterrijstrook van de Steenakkerweg in Doenrade uit- en instappen.

๐—œ๐—ป๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐——๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ
Advies aan inwoners van Doenrade die op 7 juli het dorp willen verlaten: parkeer tijdig uw auto nabij Kasteel Doenrade รฉn wel op het parkeerterrein P4/VIP aan de Klein Doenraderweg.

Het tijdschema van OLS-zondag 7 juli is hier te vinden: https://www.ols2024.eu/programma/ols-zondag/