Van 11 maart t/m 19 maart 2023 is het weer Boekenweek. De 88e Boekenweek met als thema ‘Ik ben alles’. Tijdens deze week vieren we de veelzijdigheid van onze identiteit. Ga mee op ontdekkingstocht rondom dit thema, bij de verschillende locaties van De Domijnen.

Tentoonstelling ‘Stel je voor’ 

Tijdens deze tentoonstelling kom je portretten en verhalen tegen van mensen die zichzelf in hun leven een doel voor ogen hebben gesteld. Deze tentoonstelling is in samenwerking met Vista College Taal en is vanaf 16 maart t/m 16 april te zien op de derde verdieping van Bibliotheek De Domijnen in Sittard. 

Tijdens het Taalcafé van 16 maart organiseren we de speciale activiteit ‘Waar kom jij vandaan?’. Samen met de deelnemers brengen we een bezoek aan deze tentoonstelling. 

Lezing Abdelkader Benali

Tot slot sluiten De Domijnen in samen werking met Boekhandel Wim Krings de Boekenweek af met de bijzondere lezing en singneersessie van de schrijver Abdelkader Benali, die speciaal voor de Boekenweek naar Sittard afreist. Abdelkader Benali is een auteur en televisiepresentator. Zijn debuutroman Bruiloft aan zee werd bekroond met de Geertjan Lubberhuizenprijs. Deze roman werd in meerdere landen vertaald. De langverwachte, zijn tweede roman, werd ook een succes en ontving in 2003 de Libris Literatuurprijs.

Aanmelden en meer informatie

Kaartjes voor activiteiten en meer informatie over het programma kun je vinden op de website: www.bibliotheekdedomijnen.nl/boekenweek.