Black Label Hospitality presenteert in samenwerking met de wereldberoemde pianist Wibi Soerjadi een exclusieve reeks concerten. Deze betoverende avonden combineren culinaire hoogstandjes met meesterlijke pianomuziek, gespeeld door Wibi Soerjadi zelf.

Wibi Soerjadi, winnaar van verschillende prestigieuze prijzen, zoals 1e prijs op het Prinses Christina Concours, winnaar van de Elizabeth Evertsprijs, prijswinnaar op het Franz Liszt Concours én de Echo Klassik Award, zal tijdens deze concerten enkele van zijn meest bekende composities ten gehore brengen.

De avond begint met een hartelijk ontvangst, gevolgd door een heerlijk diner in onze sfeervolle restaurants. Na het diner worden gasten getrakteerd op een adembenemend concert door Wibi Soerjadi. Het concert wordt onderbroken door een korte pauze, waarna het muzikale vervolg van het concert plaats zal vinden. Na afloop van het concert krijgen gasten de gelegenheid om Wibi Soerjadi persoonlijk te ontmoeten tijdens een exclusieve meet & greet.

De concerten vinden plaats op de volgende data en locaties:

25 oktober – Holiday Inn Eindhoven Centre

8 november – Merici Hotel Sittard

6 december – Holiday Inn Eindhoven Centre

7 december – Holiday Inn Eindhoven Centre

De pre-sale start op donderdag 11 april en is exclusief beschikbaar voor nieuwsbriefabonnees van Black Label Hospitality. De reguliere kaartverkoop gaat een week later van start op donderdag 18 april. Hierbij is keuze uit verschillende rangen, zodat gasten deze muzikale en culinaire ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren.

Black Label Hospitality nodigt alle muziekliefhebbers en fijnproevers uit om aanwezig te zijn bij deze unieke concertreeks en te genieten van een avond vol culinaire en muzikale hoogtepunten, gepresenteerd door een van ‘s werelds meest getalenteerde pianisten.

Voor toegang tot de pre-sale schrijft u zich in voor de nieuwsbrief: www.blacklabelhospitality.nl/nieuwsbrief/

 

Beeld: Frank Doorhof