Mede met het oog op het 13×11 jarig jubileum, dat in carnavalsseizoen 2024-2025 gevierd zal worden, is Stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd actief op zoek naar Marotte-erfgoed dat zich mogelijk nog ‘onder de mensen’ bevindt. 

De vereniging heeft niet specifieke zaken in gedachten maar ze willen in contact komen met mensen die historisch materiaal van De Marotte in hun bezit hebben en dit graag aan de vereniging terug willen geven. Vaak treft men dit soort zaken aan bij een verhuizing of uit een nalatenschap. Er is een speciale commissie samengesteld, bestaande uit de oud prinsen Peet van Erp, Ron Hermans en Chris Nohlmans, die zich hiermee bezig gaat houden en zal trachten om zoveel mogelijk Marotte-erfgoed boven water te halen. 

Indien u in het bezit bent van één of meerdere zaken die tot het Marotte erfgoed behoren en u wil dit graag aan de vereniging overdragen dan kunt u een e-mail sturen naar info@marotte.nl of rechtstreeks contact opnemen met Peet van Erp 06-41692614, Ron Hermans 06-51219890 of Chris Nohlmans 06-13252605.