Op zaterdag 10 december sluit Fanfare Concordia uit Einighausen het 150-jarig jubileumjaar af met een groot gala-concert in het Toon Hermans Theater in Sittard.
Het thema van dit concert is ‘Jong’ omdat Concordia, ondanks die 150 jaar, toch nog steeds een jonge en levendige vereniging is.  Zo heeft Cocnordia al 25 jaar een grote jeugdfanfare en sinds een drietal jaar ook een jeugdslagwerkensemble. Beiden zullen op het galaconcert ook acte de présence geven. Maar het grootste deel van het programma zal uiteraard ingevuld worden door de jubilerende fanfare o.l.v. Steven Rans en het slagwerkensemble o.l.v. Sjoerd Ceelen.

Daarnaast hebben we een aantal artiesten uitgenodigd die goed bij het thema ‘Jong’ passen. Zoals de jonge Emma Kok  die in 2021 op 13-jarige leeftijd het bekende tv-programma  The Voice Kids won. Een belangrijke rol is ook weggelegd voor het kinder- en jongerenkoor Tutta Musica. Zij musiceren samen met Concordia en zullen u verrassen met mooie liedjes en de nodige show. Samen met de fanfare en slagwerkgroep staan er dan zo’n 140 muzikanten en zangers op het podium van de schouwburg. De presentatie van het concert is in handen van Jack Vinders die dat op zijn eigen humoristische manier zal doen en natuurlijk ook enkele van zijn bekendste liedjes zal zingen.
Het concert begint om 20.00 uur maar vanaf 19.00 uur kunt u al binnen.
Wanneer u tijdig komt kunt u, in de foyer,  al genieten van een mini-concertje van de jeugdfanfare en het jeugdslagwerk-ensemble “De Drumbeezzz”
Kaarten voor dit concert kosten €20,- en zijn verkrijgbaar via het Toon Hermans Theater of via kaartverkoop@concordia-einighausen.nl

De fanfare. Foto Marcel Maas Sittard