Harmonie Sint Augustinus Lutterade Geleen viert dit jaar haar 125ste verjaardag. Daartoe nodigt zij iedereen uit om op zaterdag 19 november aanstaande naar de Hanenhof te komen. Speciale gast deze avond is Rob Mennen die “op verzeuk” van de Harmonie “op bezeuk” komt. Rob is een veel gevraagd pianist en werkt onder andere samen met Suzan Seegers, Brigitte Heitzer, Jack Vinders en de bij André Rieu zingende Australische sopraan Mirusia.

Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt ervoor dat zowel de leden van het orkest als de bezoekers een onvergetelijke en unieke avond beleven met muziek en plezier als verbindende factor. Hij komt niet alleen, het inmiddels beroemde duo Barn & Belle uit Geleen is ook van de partij. Dit duo heeft deelgenomen aan diverse wedstrijden zoals Podiumvrees en BRUL waar zij als winnaar uit de bus zijn gekomen. Dat leverde dit Americana & Roots duo onder andere een optreden op tijdens Mama’s Pride.

Wat mag u deze avond verwachten? De harmonie, onder leiding van Marc Doomen, speelt muziek van Benny Goodman, Elvis Presley, Glenn Miller, Gloria Estefan, enkele klassieke werken en diverse arrangementen van de hand van Rob van onder andere Frank Boeijen, Frans Halsema en Toon Hermans. Naast de harmonie treden , onder leiding van Mark van den Hoogen, De Augus10ers voor u op en laat de drumband, die geleid wordt door Jo Meijs, van zich horen. 

Dit bijzondere spektakel vindt plaats in de Hanenhof op zaterdag 19 november aanstaande en begint om 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur en de entree bedraagt € 12,50. Kaarten kunt u kopen aan de ingang van de zaal of op de volgende voorverkoopadressen: Woninginrichting Sip Jacobs aan de Rijksweg Zuid, Droomlingerie aan de Raadhuisstraat, via de website van de Harmonie en in Café de Hanenhof.