Soloproject ‘Paradies’ met creatieve muzikant Ivo Rosbeek

“Paradies” heet het tweede soloproject van Ivo Rosbeek. Is het de aardse tuin van Adam en Eva? Is het de plek waar mensen op wolken wonen? Is het de plaats waar Dante’s reis eindigde? Ivo Rosbeek zoekt in muzikale kamers naar puzzelstukjes van deze mysteries. Tijdens dit optreden in Podiumkerkje Grevenbicht vertelt de muzikant uit Kerkrade/Hoensbroek welke puzzelstukjes hij ondertussen gevonden heeft. Op die muziekreis komt hij af en toe oude bekenden tegen. Artiesten met wie hij samenwerkte zoals het overleden viertal Peter Vellinga, Sjef Diederen, Lex Nelissen en Jo Vek. 

Een programma met sfeervolle pianomuziek en mooie luisterliedjes door deze Limburgse pianist, multi-instrumentalist en zanger, die intussen zoveel prijzen voor zijn aparte muziek heeft gewonnen. Iedereen die het reilen en zeilen van de provinciale muziekwereld volgt, weet dat Ivo mooie popsongs en Limburgstalige liedjes schrijft en vertolkt. Met Paul van Loo maakte hij opnames van liedjes van Ede Staal, die tot het beste van het beste bronsgroene repertoire worden gerekend; met eerste en andere hoge noteringen in de Limbo Top 100 van L1. Met zijn band De Lotgenoten levert Ivo telkens prachtige popsongs die veelvuldig te horen zijn op L1 Radio. 

Podiumkerkje Grevenbicht zaterdag 20 mei 19.30 uur * Ivo Rosbeek solo entree 12,50. Kaarten reserveren via reserveringen@podiumkerkje.nl Vermeld als code IVOSOLO

 

Ivo won al zoveel prijzen voor zijn aparte muziek met een Limburgs sausje.

2023-07-03T11:53:11+00:00

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Ga naar de bovenkant