Burendag wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september, 24 september,, gevierd. Het is een dag waarop de buurt samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt, want goede buren doen ertoe. 

Dit jaar gaat Leif en Leid groot uitpakken. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op het grasveld voor het parochiezaaltje. Er is koffie/thee/fris. Dj Modesto zal iedereen verwelkomen met opzwepende muziek waarna de kids zich kunnen uitleven op een groot springkussen.

Voor de durfals, vanaf 12 jaar, is iets heel spectaculairs bedacht: abseilen vanaf de kerktoren. Leif en Leid biedt in samenwerking met Breakpoint-outdoor een unieke mogelijkheid aan om vanaf de Heilig Hart kerk, aan de buitenzijde af te dalen. Het team neemt je mee naar de klokkentoren op 30 meter hoogte. Daar ga je langs de buitenzijde abseilen.

Heb je zin om mee te doen met deze unieke mogelijkheid dan kan Jeugd van 12 tot 20 jaar zich gratis inschrijven. Voor ouderen wordt een bijdrage van €7,50 gevraagd. Het Breakpoint-outdoor team staat in voor de veiligheid van alle deelnemers van deze unieke activiteit.
Inschrijven kan door te bellen met: Leif en Leid via 06-37610582 of via mail: info@leifenleid.nl