Wie herinnert zich niet de Gelaender Rocknach in de Hanenhof Geleen?  Of de vele concerten georganiseerd door Buro Pinkpop zoals Van Morisson, Mink Deville, Golden Earring, Anouk, Rory Gallagher e.v.a. ?  Na jaren van relatieve stilte, organiseert Ap Art Events ism PDH Bookings een nieuwe serie concerten in deze legendarische concertzaal.  

Absolutely Floyd

Zaterdag 7 oktober wordt afgetrapt met een veelbelovende Pink Floyd Tribute door de band Absolutely Floyd. Waan je voor één avond in de wereld van deze legendarische rockband. Een aangename verrassing met bevlogen muzikanten, fantastisch licht en geweldige, soms pakkende, videobeelden. Met Symphonic Times presenteert Absolutely Floyd in het seizoen 23/24 een greep uit het volledige oeuvre van het Pink Floyd tijdperk. Méér dan enkel de geijkte en door en door bekende Pink Floyd nummers. Veel  contact met het publiek en een show waar het plezier van af spat. 

BeatleStory (Italië)

Zondag 19 november is het tijd voor de “BeatleStory 60 Years”(Italië). De onovertroffen Italiaanse tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory. Ze klinken identiek aan de Beatles en zien er ook nog eens uit als The Fab Four. “BeatleStory 60 Years”houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan! 

Giants Of Prog Rock

Zaterdag 16 maart 2024 het eerste festival door Ap Art Events ism PDH Bookings. Onder de authentieke naam Giants Of Prog Rock presenteren we 4 (prog)rock bands, te weten Blueminded (eigen werk), Dry Land (Marillion Tribute), Station To Station (David Bowie Tribute) en The Rushians (Rush Tribute).  Er zullen nog vele mooie concerten in de Hanenhof volgen. 

Meer info: www.ap-artevents.nl / Appie Weijers / Ap Art Events / 0651996157

 

Foto Theo Solberg