Zaterdag 18 november is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan de Markt 101A in Geleen om 13:00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op dinsdag 5 december om 11:00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Andrea Hensgens: “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.” 

Klanten zien in de vernieuwde supermarkt al het lekkere van Albert Heijn dat aangevuld is met het beste van Jan Linders. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten, heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Andrea Hensgens: “We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste 500 klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.” Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn aan de Rijksweg Zuid 2 in Geleen.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

 

Foto Albert-Heijn-Jan-Linders | Dirk-Brand