Anytime Fitness Sittard, gelegen aan de Stockholmstraat, is als 6e geëindigd in de Dutch Fitness Awards 2023, de jaarlijkse verkiezing tot “Beste Sportclub van Nederland”. De verkiezing is een initiatief van onder andere brancheorganisatie NL Actief en BODYLIFE Magazine. Eigenaar Tom Janssen is trots op dit resultaat: “Als ik me niet vergis, telt Nederland zo’n 2.250 sportscholen, dus een 6e plek met een gemiddelde waardering van 9,34 is een resultaat waar we ontzettend trots op mogen zijn!”

Uitgebreid en groot, maar toch persoonlijk
Wat deze locatie zo bijzonder maakt? “We zijn een grote sportschool van drie etages, een groot aanbod aan lessen en een groot ledenbestand. Dat zorgt er voor dat buitenstaanders óf nieuwe leden vaak verwachten dat het dan ook wat onpersoonlijker is, ook omdat men die ervaringen elders wellicht al gehad heeft.”  

“Het bezorgen van een thuisgevoel vanaf de eerste minuut is echter iets dat we heel belangrijk vinden en waar we veel energie in steken. Onze teamleden hebben het geven van persoonlijke aandacht in hun DNA zitten en ook onze processen zijn zo ingeregeld. Dat zorgt voor een hele fijne en persoonlijke trainingsomgeving, zo zien wij in de feedback van onze leden.”

Blijven innoveren en investeren
Een tweede kernwaarde is het blijven innoveren en investeren. “De verschillende generaties die we over de vloer krijgen, hebben natuurlijk verschillende behoeften. We blijven continu in contact en investeren in de modernste faciliteiten voor onze leden. Zo stond het afgelopen jaar in het teken van een totale verduurzaming van ons pand, met gloednieuwe installaties en zonnepanelen én de uitbreiding van onze krachtsportmogelijkheden, een ander hot item in fitnessland.”


Reden voor een feestje!
Deze waardering is reden voor een feestje. “We hebben onze leden, die mede gezorgd hebben voor deze klassering, getrakteerd op iets lekkers, waarbij we zowel een gezonde als een iets minder gezonde keuze hebben aangeboden!”

 

Foto Theo Oberndorff