Zondag 19 november vanaf 20.00 uur organiseert Ap Art Events ism PDH Bookings in zaal  de Hanenhof in Geleen een veelbelovende Beatles tribute.

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal  van vier jongens uit Liverpool, dat ruim 60 jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassieke hits als Can’t Buy Me Love, Yesterday, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Here Comes The Sun, Let It Be, Yellow Submarine, Hey Jude en  zoveel  meer!  De liedjes van The Beatles hoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen

De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In  een  carrière van amper 10 jaar werden de Beatles, begonnen als één van  de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld.  Ruim 60 jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartey, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four. 

“BeatleStory 60 Years” houdt het publiek een  avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce. Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de  perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan! 

Meer info en tickets:  www.ap-artevents.nl  en 06 51996157 (Appie Weijers).