Wist u dat de Zonnebloemloterij de enige loterij in ons land is waar u altijd de hoofdprijs wint! De Zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Uw hoofdprijs is de glimlach op het gezicht van de deelnemers waarvoor wij met uw bijdrage al onze activiteiten kunnen (blijven) organiseren.

Maandag 15 april kocht burgemeester Hans Verheijen van Sittard – Geleen het eerste Zonnebloem lot van regio voorzitter Westelijke Mijnstreek, Jos van den Heuvel. Met de opbrengst van de Zonnebloemloterij worden gezellige activiteiten en leuke uitstapjes georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking.

Dit jaar bestaat de Zonnebloem 75 jaar en is er een extra prijzenpakket. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen, onder meer geldprijzen van € 15,- tot € 15.000,-, dagjes weg, vakanties in eigen land, een elektrische fiets, een laptop, iPad, e-reader en vele andere prijzen. Ruim 150.000 prijzen met een winkans van 1 : 10. Vanaf 16 april worden de loten voor € 3,- per stuk verkocht. 

De Zonnebloem kan nieuwe vrijwilligers goed gebruiken. De Zonnebloem is er voor iedereen met een lichamelijke beperking. Er is zelfs een afdeling voor jongeren van 18 – 35 jaar. Ook deelnemers in deze leeftijdscategorie hebben behoefte aan een uitje, een bezoekje of wat gezelligheid. De Zonnebloem denkt in mogelijkheden!            

Ga voor ONLINE loten kopen of meer informatie naar de website of facebookpagina: zonnebloem westelijke mijnstreek