Cyrille Niël eerste gast van Rob Mennens muzikale collegetour op zondag 21 januari in Toon Hermans Theater. 

Pianist Rob Mennen, o.a. bekend als muzikaal leider van de productie “Dagboek van een Herdershond” en bij de spektakel musical “Het was zondag in het zuiden”, gaat op 21 januari voor de eerste keer zijn muzikale collegetour in het Toon Hermans Theater te Sittard opvoeren. In 66 minuten interviewt, begeleidt en daagt hij een speciale gast muzikaal uit, inspelend op de actualiteit en het publiek. Zijn eerste gast op het Sittardse podium is de Limburgse muzikale duizendpoot en cabaretier Cyrille Niël. Een heerlijk ‘ruim’ uur cultuur met muziek, persoonlijke ontboezemingen én… als speciaal extraatje voor iedereen een frikandel.

“Ik kijk er naar uit om in het Toon Hermans Theater samen met Cyrille er een mooie eerste editie van ‘Nu wordt ’t Mennens’ te maken.” Cyrille is met name zelf ook erg benieuwd. ‘Het is ook voor mij nog een complete verrassing. Het enige wat ik weet is dat ik zelf ook enkele nummers ga zingen.’

Op 28 september was Rob Mennen te gast bij het programma Volgspot op NPO radio 5. Daarin sprak hij met Astrid de Jong over muziek, musicals, tv én frikandellen! Beluister hier het hele interview.

Wilt u erbij zijn op zondag 21 januari om 14.30 uur, dan kun u hier kaartjes kopen (tarief: € 12,50).

Over Cyrille

Cyrille Niël is Sittardenaar in hart en nieren; greutsj op zijn stad en cultuur. Hij staat vanaf zijn 12e op het toneel bij de Zittesje revuu, speelt in de smartlappenband De Schaamschotten, zingt met bigband Beeg uit Grevenbricht, heeft het tot zesmaal toe (o.a. met Kwebbel en Sjnebbel) geschopt tot de finale van het LVK. Het theaterseizoen 2023/2024 werd in Sittard door Cyrille succesvol afgetrapt met maar liefst 3 zo goed als uitverkochte voorstellingen en een 9,1 beoordeling door zijn publiek. Ook komend seizoen is de Zittesje Sjnaak met zijn derde onemanshow Op zuik nao get gelök te zien in Heerlen en uiteraard ook met een thuiswedstrijd in Sittard.