Donderdagavond, 22 september, tijdens de uitreiking van de dvd’s en usb-sticks van de dorpsfilm “Grevenbicht, ein dörpsfilm oet 1962” in zaal Aurora, worden tevens beide door filmmaker Johan Adolfs opgenomen dorpsfilms uit 1956 en 1962 vertoond. De entree is gratis. 

Vanaf 18.00 uur kunnen via https://www.bronnerhof.nl de door vóór-inschrijving bestelde dvd’s of usb-sticks afgehaald worden en contant afgerekend a € 15,00 per stuk. Om 19.00 uur wordt de film uit 1962 vertoond en om 20.15 uur de film uit 1956. Beide films duren elk 45 minuten. De opbrengst van de film is bestemd voor Hospice Bronnerhof te Born.

Met de bestelling van deze dorpsfilm steunt u niet alleen een goed doel maar ontvangt u ook een bijna 45 minuten durend document over het naoorlogse dorpsleven in Grevenbicht. Bijna alle namen van dorpsgenoten die in beeld komen met hun leefomgeving worden in het commentaar vermeld. Tijdens de uitgifte zijn nog een twintigtal dvd’s/usb-sticks beschikbaar voor personen welke niet gereserveerd hebben.  Na 22 september kunnen nabestellingen geplaatst worden door een bericht te sturen naar dorpsfilms@ziggo.nl. U krijgt dan een bevestiging en bericht hoe en wanneer de bestelling afgehaald kan worden.