Op zaterdag 7 oktober heeft Pearle Opticiens Sittard feestelijk haar deuren heropend. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel!

Supertrots

“De verbouwde winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Sittard deze mooie Pearle winkel hebben” vertelt Marcel Smeets, franchisenemer van deze winkel. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!”

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Sittard. Goede service en deskundig advies staat bij Pearle Opticiens Sittard centraal: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing”. 

Openingsactie: ontvang nu 10 dagen tot hoge kortingen op je montuur!

In de Pearle winkel geldt nu een aantrekkelijke openingsactie: ontvang 10 dagen zéér hoge korting op je montuur! Kom langs in onze volledig vernieuwde winkel en we leggen je de voorwaarden graag uit onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Je kunt ook een afspraak maken op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan het Tempelplein 7 B te Sittard en is van maandagmiddag t/m zaterdag geopend.

(Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Sittard (en Pearle Born) van 7 t/m 17 oktober. Vraag naar de complete voorwaarden in de winkel.)

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.