De in Susteren opgerichte Feurthstreet Lumber Factory Jazzband laat zich niet in één stijl vangen. De bezetting is volgens een traditionele jazzband, ofschoon de speelstijlen toch divers zijn: van New Orleans Jazz en Dixieland tot Swing, Blues, Standards en Mainstream Jazz. Het repertoire bestaat veelal uit populaire nummers, die gespeeld worden met een eigen sausje.

De muzikanten hebben een behoorlijke reputatie opgebouwd. Zo maakte de groep muziek op festivals als Magdeburger Jazznacht, Jazz by the Sea (Domburg), Jekerjazz (Maastricht), JazzOut (Heerlen), Jazzfestival Gorinchem, New Orleans Jazzfestival Oisterwijk en vele andere jazzmanifestaties. Ook met een klein, intiem optreden in een jazzclub, een bruine kroeg, een familiefeest of zoals binnenkort in Podiumkerkje Grevenbicht weet de band wel raad. Middelpunt van de band is zangeres Linda Koolen. Voor haar is musiceren als ademen. Linda heeft een voorliefde voor oude jazz die ze goed kwijt kan in de Feurthstreet Lumber Factory Jazzband .

Zaterdag 7 oktober aanvang 19.30 uur, kerkje open 19.00 uur. Entree 12,50. Kaarten bestellen: reserveringen@podiumkerkje.nl. Vermeld als code FEURTHJAZZ