De Kasteelbuurt Limbricht steekt voor het tiende jaar op rij de handen uit de mouwen om de Èngele van Zitterd-Gelaen vόόr de kerstdagen te voorzien van extra levensmiddelen.  

Alle mensen uit Limbricht en omstreken kunnen producten doneren voor mensen uit de gemeente die deze kerst niet veel te besteden hebben. De actie vindt plaats in de week na Sinterklaas, van woensdag 6 t/m zaterdag 9 december 2023.

Elk jaar worden er in de maand december acties gehouden voor goede doelen in binnen- en buitenland. De Kasteelbuurt zoekt het dicht bij huis, waar een hoop mensen in armoede leven en die zelfs niet in hun eerste levensbehoeften kunnen voorzien. Deze gezinnen staan op een wachtlijst bij de Voedselbank, totdat ze daar aan de beurt zijn mogen zij gebruik maken van de Èngele van Zitterd-Gelaen. Een fantastisch initiatief door een paar “engelen van vrouwen” opgericht. Zij werken zich, geheel belangeloos, een slag in de rondte om deze mensen te helpen.

Meedoen kan op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 december van 18.00-19.30 uur en op zaterdag 9 december van 10.00-12.00 uur staan onze mensen voor u klaar om de producten in ontvangst te nemen bij de van Breylstraat 14 te Limbricht. Heeft u geen tijd om extra boodschappen te doen? In plaats van spullen kunt/mag u ook een financiële bijdrage leveren.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact op met voorzitter Ben Haustermans via 06-13525912 of secretaris Manon Meurders via 06-28258810. U kunt ook mailen naar info@kasteelbuurt.nl .