Kindervrijmarkt in binnenstad is terug

Op Koningsdag 27 april wordt op het Kloosterplein (tussen Oude Markt en Deken Tijssenstraat) door het Oranjecomité van Sittard een kindervrijmarkt georganiseerd. Het plein wordt mooi versierd

De deelname is helemaal gratis en je mag er je overbodig speelgoed, spelletjes, kleding, sportartikelen, boeken of huisraad van mama of de renfiets van papa  proberen te verkopen. Misschien ligt er bij opa of oma nog wat op zolder. Er is plaats genoeg want bij voldoende deelname wordt ook de Deken Tijssenstraat gebruikt.

De kindervrijmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Je kunt vanaf 09.00 uur een plaatsje zoeken. Auto’s mogen niet op het Kloosterplein staan maar vlakbij in de Odaparking is plaats voor de auto.

De  leeftijd voor deelname is tot 16 jaar maar je mag  natuurlijk papa, mama of een (ouder) broertje of zusje of je vriendjes of vriendinnetjes meenemen.

Er is wel een voorwaarde: wat je niet verkoopt moet je mee terugnemen. Anders is het niet eerlijk en moeten wij het naar het milieupark brengen. En je mag geen warme (bederfelijke) etenswaren verkopen (wafels en/of ranja mag weer wel).

Neem  iets mee om op de grond te leggen en een krukje om op te zitten en een geldkistje. Heel veel plezier. Vanaf 09.00 uur ben je welkom op het Kloosterplein. In het Mariapark op de Oude Markt kun je gratis een glaasje frisdrank ophalen en kun je naar toilet.

Wil je nog iets weten? Bel: (046) 4518190 (iedere dag na 11.00 uur bereikbaar); Tot Koningsdag 27 april,

Aan de kant van het Jochem Erenshoes wordt een sjachermarkt gehouden. Daar mogen volwassenen wat te koop aanbieden. Maar daar pas opbouwen om 10.00 uur. En op de Oude Markt een markt voor creatievelingen die hun werk kunnen tentoonstellen en verkopen Hiervoor moet men zich wel aanmelden via creamarkt.koningsdag@gmail.com

2023-07-05T07:47:13+00:00

Deel dit verhaal, kies uw platform!

Ga naar de bovenkant