Bibliotheek De Domijnen nodigt leesliefhebbers uit om deel te nemen aan een van de nieuwe leesclubactiviteiten die de komende maanden worden gehouden in Sittard. Want samen lezen is nóg leuker. Je leest meer en je ontmoet nieuwe mensen. Dubbel plezier dus.

Lezers Ontmoeten 

Voor degenen die een passie delen voor boeken en graag hun enthousiasme willen delen, organiseert Bibliotheek De Domijnen de ‘Lezers ontmoeten’ bijeenkomst op maandag 21 augustus om 10.00 uur in Bibliotheek Sittard. Hier krijgen boekenliefhebbers de kans om met gelijkgestemden in gesprek te gaan, inspiratie en tips uit te wisselen en nieuwe dimensies aan hun liefde voor lezen toe te voegen.

Leesclubs van Senia 

Voor degenen die op zoek zijn naar diepgaande discussies en een meer gestructureerde leeservaring, biedt Bibliotheek De Domijnen de mogelijkheid om deel te nemen aan de leesclubs van Senia. Hier lezen en bespreken leden gezamenlijk boeken. De leesclubs gebruiken zorgvuldig samengestelde boekenlijsten van Senia en behandelen uiteenlopende onderwerpen, variërend van moderne literatuur tot kunst en geschiedenis. Kom naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 26 september om 10.30 uur in Bibliotheek Sittard.